Egészség, Harmónia, Belső béke

Baba-Mama – Termékenység

babamama A mi történetünk – Saját történetemet mesélném el először, mert csodaként éltem meg azt, hogy 43 évesen teherbe estem kislányommal, Mayával. Mindig szerettem volna egy második gyermeket, de kisfiam születése után 11 évig nem sikerült megfogannia. Már kész voltam arra, hogy lemondjak róla, amikor épp a Bowen vizsga előtt kiderült, hogy várandós vagyok. Biztos vagyok benne, hogy nagyrészt a Bowen technikának köszönhetjük kislányunkat. A vizsgára készülve nagyon sok kezelést adtunk egymásnak, gyakorolva mindent, a termékenység fogásokat is. Annyira jó állapotba került a testem a sok kezeléstől, hogy sokkal egészségesebbnek, kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, mint több évtizeddel azelőtt.
A várandósság ideje alatt is kaptam pár Bowen kezelést, ami nagyon jól enyhítette a hátamban lévő feszültséget. A szinte teljesen problémamentes várandósság után, természetes úton, minden fájdalomcsillapító nélkül sikerült életet adnom kislányomnak.
Mindként gyermekemet rendszeresen kezelem a Bowen technikával. Kislányom korán, már 10 hónaposan járni kezdett, azonban járás közben mindkét lábfeje erősen befelé rotált. 2 éves korára szinte teljesen kiegyenesedtek a lábai.
Fiam aktívan sportol, jégkorongozik. Neki elsősorban a sportsérüléseit kezelem Bowen technikával. A módszer áldásos hatásának köszönhetően, a gyógyulás mindig sokkal gyorsabban történik meg, mint amikor még nem alkalmaztuk nála a kezeléseket.

A Bowen technika termékenység programjának a célja először mindkét fél szervezetében oldani a kötőszöveti feszültségeket, kiegyensúlyozni a szervek működését, ezáltal mindkét testet a lehető legjobb, legkiegyensúlyozottabb állapotába hozni a fogantatásra. Ezt követően speciális Bowen fogásokkal segítjük mind a női, mind a férfi hormonrendszer jó működését, ezáltal a sikeres fogamzást.

Várandósság ideje alatt nagy segítséget nyújthat a Bowen technika gyengéd módszere, mert hatékonyan enyhíti a nyak, derék és hátfájást, valamint segít a fáradékonyság, mellfeszülés, vizesedés, lábdagadás, fejfájás és emésztési gondok: puffadás, székrekedés, gyomorégés esetén is.

Szülés után segítséget nyújthat az édesanya szervezetének regenerálásához: a megnyúlt kötőszövetek helyreállításához, a tejelválasztási nehézségek megoldásához, a megváltozott életfeladatok okozta feszültségek oldásához, hogy nyugodtan és harmonikusan fordulhasson gyermeke felé.

Az újszülött korban és kisgyermekkorban pár héten keresztüli, esetenként néhány gyengéd, egy-két fogást jelentő kezeléssel oldhatók, vagy akár végérvényesen meg is szüntethetők a következő tünetek: hasfájás, emésztési gondok, puffadás, fogzás okozta problémák, nyugtalanság, alvási gondok, túl sok sírás, ekcéma, allergia, nyaki merevség, fejtartási problémák, mozgásfejlődésben való elakadás.

A nagyobb gyermekeknél a Bowen technika a következő problémáknál is rendkívül hatékony tud lenni, hiszen a mélyben lévő okokat igyekszik kezelni: ágybavizelés, magatartásbeli problémák, figyelemzavar, tanulási nehézségek – akár diszlexia is, a hirtelen növekedéssel együtt járó fájdalmak, deformációk, gerincferdülés.

Életfa Egészségház 2017.