Egészség, Harmónia, Belső béke

Bemutatkozás

bemutatkozas Horváth Enikő vagyok, két gyermek édesanyja. Diplomámat igaz bölcsészkaron szereztem, és sokáig elsősorban nyelvoktatással foglalkoztam, mellette azonban, már egészen 18 éves korom óta rendkívül érdekelt a természetgyógyászat és a holisztikus emberszemlélet.
Már akkor elkezdtem foglalkozni fitoterápiával és jógával, és azóta is folyamatosan képzem magam. Többek között jártam Ayurvéda és gyógynövénytan tanfolyamra, foglalkoztam Antropozófiával, Asztrozófiával, Érzelmi Felszabadító Technikával, hogy csak néhányat említsek. Sok-sok tanfolyamot elvégeztem, mert szenvedélyesen foglalkoztat az, hogyan érhetjük el mi emberek a test-lélek-szellem egységének ideális, harmonikus állapotát.
Kanadai párommal néhány évvel ezelőtt azon gondolkoztunk, hogy több évet külföldön töltünk majd, ezért is döntöttem úgy, hogy keresek egy olyan foglalkozást , amit ott ugyanúgy szívvel és lélekkel tudok végezni, mint itt a tanítást.

A Bowen Technika jótékony hatását a saját testemen is megtapasztaltam. Lenyűgözött az, hogy milyen gyorsan, pár kezeléssel meg tudta szüntetni a hónapok óta fennálló hátfájásomat, és a kezelések után az általános közérzetem is sokat javult. Leginkább az lepett meg, hogy lelki szinten is éreztem a hatását, a blokkok oldódását, a teljesebb testi-lelki egyensúlyt. Elhatároztam, hogy beiratkozom a képzésre. A tanulás, gyakorlás ideje alatt a lelkesedésem egyre nőtt, egyrészt azért mert sorra jöttek a pozitív visszajelzések a kezeléseim után, másrészt azért mert a módszer filozófiája, a tiszteletteljes, erőszakmentes hozzáállás az emberi testhez, a természet öngyógyító folyamataihoz teljesen beleillett abba a szemléletbe, amiben eddig is hittem.

diploma

Hálás vagyok a sorsnak, hogy elvezettet ehhez a csodálatos módszerhez. Hálás vagyok tanáraimnak, elsősorban Liebe Györgynek, amiért elhozta Magyarországra a Bowen Technikát és megalapította a Magyar Bowen Egyesületet. A remekül működő egyesület biztosítja számunkra, hogy a világ minden tájáról érkező, nemzetközileg elismert trénerektől tanulhassunk, hogy állandóan tovább képezhessük magunkat.
A Bowen akadémia elvégzése óta sokat kezeltem itthon is és Kanadában is. Sorra jöttek a jó eredmények, tapasztalatok, ami arra ösztönzött, hogy egyre többet foglalkozzak a kezelésekkel.
Most jó pár évig biztos Magyarországon fogunk élni, ezért határoztam el, hogy létrehozom az Életfa Egészségházat, ahol többek között a Bowen Technika áldásos hatását is megtapasztalhatják a hozzánk ellátogatók.

certificateSzakmai képzések:
Bowen Academy of Australia képzés Modul 1-7
Hormonális oldás Bowen technikával (Ron Phelan Australia)
Mozdulatok finomítása Manfred Zainzingerrel
Bowen Academy of Australia képzés Modul 8
Testolvasás Állapotfelmérés

Életfa Egészségház 2017.